Очакват ли ни магнитни бури през седмицата? Днес стойността на

...
Очакват ли ни магнитни бури през седмицата? Днес стойността на
Коментари Харесай

Очакват ли ни магнитни бури през седмицата?

Очакват ли ни магнитни стихии през седмицата? Днес цената на Кр показателя ще 7. Това може да сътвори проблеми в връзките и здравословни проблеми при метеочувствителните хора. През останалите дни се чака геомагнитната интензивност да намалее.

Очакват ли ни магнитни стихии през седмицата?

2024 Oct 07 – 5

2024 Oct 08 – 4

2024 Oct 09 – 2
2024 Oct 10 – 2

2024 Oct 11 – 2

2024 Oct 12 – 3

2024 Oct 13 – 2

Какво изпитват хората по време на магнитни стихии?

Внезапната смяна на времето може да аргументи главоболие, болки в костите, погрешен сърдечен темп и меланхолия. Отдавна е видяно: топлината, студът, измененията в атмосферното налягане и магнитните стихии въздействат отрицателно на благосъстоянието и настроението на индивида

При ниско атмосферно налягане, което се следи при облачно и дъждовно време, наличието на О2 във въздуха понижава. Сърдечно-съдовата система стартира да работи по-активно, с цел да компенсира неналичието на О2. Това постоянно води до главоболие, унесеност, уязвимост, гадене и зашеметяване.

Благосъстоянието на хората също се въздейства от магнитните стихии, които пораждат заради взаимоотношението на заредени частици.

Заради това в човешкото тяло пораждат електрически импулси, които нарушават естественото действие на клетките. В резултат на това микроциркулаторният кръвен поток може да се утежни, вътречерепното и вътреочното налягане може да се увеличи.

По време на магнитна стихия метеочувствителните хора постоянно изпитват главоболие, отмалялост, може да изпитат нараснала сензитивност към болежка или влошен сън.

Източник: actualno

 

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР