Космическият телескоп Джеймс Уеб“ засече обект, подобен на космически кораб,

...
Космическият телескоп Джеймс Уеб“ засече обект, подобен на космически кораб,
Коментари Харесай

Гърми новина!: Телескопът Джеймс Уеб засече обект, подобен на космически кораб, който се движи към Земята

Космическият телескоп „ Джеймс Уеб “ засече обект, сходен на галактически транспортен съд, който се движи към Земята. Телескопът е уловил огромен неестествен обект на към 10 светлинни години от Земята, който се движи към планетата.

В края на септември 2024 година потребителите на разнообразни уеб сайтове за обществени медии, сред които X (бивш Twitter), YouTube и TikTok, разгласяват изказвания, че галактическият телескоп „ Джеймс Уеб “ (JWST) евентуално преди малко е разкрил извънземен живот.

Според тези изявления JWST е забелязал огромен обект на към 10 светлинни години от Земята, който се е движел към планетата. В изявленията се твърди, че обектът би трябвало да е някакъв извънземен галактически транспортен съд, тъй като JWST е следил по какъв начин обектът трансформира траекторията си по изкуствен метод.

В обява в Х се споделя, че „ незнаен обект с размерите на град, евентуално галактически транспортен съд, поправя курса си към Земята “.

Най-ранното споменаване на слуха е от видеоклип в YouTube от 17 септември 2024 година, в който се изяснява хипотетичното изобретение. Каналът, който е качил видеото, наименуван Psicoactivo Podcast, създава всекидневно наличие за НЛО и други хипотетични признаци на извънземен живот. Според видеото членовете на Конгреса са получили информация за „ изобретение “ от JWST, което Агенцията за национална сигурност (АНС) и Министерството на защитата на Съединени американски щати също са разследвали. Информацията, показана на членовете на Конгреса за този хипотетичен обект, явно не е била класифицирана, само че не е била оповестена. Във видеото категорично не е посочен източникът му.

Снимка: Х

През идващите дни други основатели на наличие за НЛО и извънземни започнаха да разискват този слух.

На 21 септември 2024 година Ask a Pol, основан във Вашингтон пресцентър, който задава на политиците въпроси, изпратени от потребителите в обществените медии, беседва с представителя на Съединени американски щати Андре Карсън за хипотетичния брифинг на JWST. Карсън председателстваше откритото чуване в Конгреса през 2022 година по отношение на неидентифицираните въздушни феномени (НЛО) – формалният термин, който държавното управление на Съединени американски щати употребява, когато разисква това, което обществеността нормално назовава НЛО. Карсън не разяснява, което накара някои консуматори онлайн да отбележат, че отговорът му би бил по-последователен, в случай че сходен брифинг се отнасяше за класифицирана информация.

Както обаче означи един коментатор, „ неналичието на коментар не изключва, че това се е случило. “

Снимка: Скрийншот

През идващите седмици слухът излезе отвън надзор в обществените медии, където постоянно беше третиран като факт.

За момента не е открита никаква информация за хипотетичното изобретение от НАСА или други галактически организации, нито от някой клон на Конгреса. Възможно е тези организации да изчакват повече данни, преди да създадат публично изказване.

 

Източник – Snopes/Превод:SafeNews

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР