Очаквано Николай Бухалов стана поредният зам.-кмет в екипа на Костадин

...
Очаквано Николай Бухалов стана поредният зам.-кмет в екипа на Костадин
Коментари Харесай

Назначиха Николай Бухалов за зам.-кмет, първата му работа – продава седалки на Асеновград

Очаквано Николай Бухалов стана следващият зам.-кмет в екипа на Костадин Димитров.  Официално той към този момент е в стъпил в служба, като поема напълно ресорите на неговия съпартиец Георги Титюков. Олимпийският първенец към този момент дава отговор за  спорта, младежките действия и обществената политика.
Прочетете още

Въпреки че Община Пловдив не обявиха  назначението на Николай Бухалов, оттова изпратиха прессъобщение, че като зам.-кмет, той е разкрил шампионат по шахмат. Не е ясно и дали двата ресора – спорт и юношески действия и обществена политика ще останат и след новата конструкция на Община Пловдив.  Тя се чака да бъде призната след Нова година.

Бухалов към този момент е изготвил предложение към Общинския съвет на идната сесия. Предложението е за продажба на седалките, които Община Пловдив купи за стадион „ Христо Ботев ” при първия план. Те останаха ненужни, тъй като не отговаряха на новите условия и по този начин останаха в активите на Община Пловдив.

Предложението на Бухалов е 2000 седалки от закупените 18 000 да бъдат продадени на Община Асеновград. В проекторешението написа, че още при започване на годината кметът на прилежащата на Пловдив община Христо Грудев е изискал седалките за актуализирания стадион „ Шипка ”.

Според самостоятелен оценител цената към днешна дата на един брой седалка е 19 лв.. Самите те бяха закупени от Община Пловдив на 21 лв. преди близо 10 години. Все отново общинските съветници могат да решат да дефинират друга цена.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР