Очакванията са Китай да постигне тазгодишната цел за икономически ръст

...
Очакванията са Китай да постигне тазгодишната цел за икономически ръст
Коментари Харесай

Реалната икономическа ситуация в Китай се вижда от развитието на нови качествени производителни сили

„ Очакванията са Китай да реализира тазгодишната цел за стопански растеж със усилване на вложенията в софтуерни нововъведения и развиването на нови качествени производителни сили. Очакваме непрестанен стопански напредък на Китай “, съобщи комерсиалният консултант на ирландското посолство в Китай Джоузеф Кийтинг в изявление за КМГ по време на присъединяване си в 4-тото издание на Международното ревю за потребителски артикули в Хайнан.

В сегашния панаир участваха повече от 4000 компании от 71 страни и райони, а нарасналата му известност е доказателство за оживлението на китайската стопанска система. Последните публични данни от 16 април удостоверяват това. През първото три тримесечие китайската стопанска система е нараствала с 5,3% на годишна база, което съгласно задгранични медии надвишава упованията.

Зад икономическия растеж стои възходящото ползване, което демонстрира големия пазарен капацитет. Какво ще донесат новите качествени производителни сили на света? Да вземем като образец кафе, създадено от Етиопия. Китайска компания основава опаковка и марка за етиопско кафе, усъвършенства верига за доставка и го промотира в платформи за електронна търговия. Благодарение на продажби в действително време в „ Таобао “ са осъществени близо 20 000 опаковки кафе за една вечер.

Забелязва се също, че в документите за съдействие сред Китай и останалите страни цифровата стопанска система е значима сфера. Може да се види, че развиването на нови качествени производителни сили в Китай е от изгода освен за икономическия растеж на страната, само че и дава подтик за районния и международен напредък.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед38781Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед40087Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед83371Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед36649Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед52096Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед554241Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183783Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета! Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР