Очакванията ни са, че Националният съвет ще подкрепи Мая Манолова

...
Очакванията ни са, че Националният съвет ще подкрепи Мая Манолова
Коментари Харесай

Деница Златева, БСП: Мая Манолова е печелившата кандидатура за София

Очакванията ни са, че Националният съвет ще поддържа Мая Манолова за столичен кмет. Смятаме, че тя е печелившата кандидатура за София. Това съобщи в ефира на " Денят стартира " с Георги Любенов зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева.

 Деница Златева, зам.-председател на Българска социалистическа партия: През последните 4 години до момента в който беше омбудсман, тя беше припозната от гражданското общество. За първи път институцията на омбудсмана има толкоз висок, натурален рейтинг. Мая Манолова беше припозната от необятен кръг и организации, и публично дейни персони. Тя може да сплоти тези софиянци, които желаят смяна - в метода на ръководство, в стила на ръководство.
Смятаме, че за тези 13 години е обикновено да има отмалялост, да са допускани неточности, тъй че има потребност от смяна, безапелационна е Деница Златева.
Деница Златева, зам.-председател на Българска социалистическа партия: Аз персонално се надявам в Русе, Ямбол, Смолян, в други регионални центрове да имаме пробив, тъй като считам, че тези градове заслужават едно ново ръководство, един нов метод към властта.
 Националният съвет на Българска социалистическа партия взема решение дали да поддържа Мая Манолова за кмет на София Националният съвет на Българска социалистическа партия взема решение дали да поддържа Мая Манолова за кмет на София
Националният съвет на Българска социалистическа партия взема решение през днешния ден дали да поддържа кандидатурата на някогашния омбудсман Мая Манолова за кмет на София, издигната от предприемчив комит...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР