Очакванията на обществото към дъщеря на Майкъл Джексън са големи

...
Очакванията на обществото към дъщеря на Майкъл Джексън са големи
Коментари Харесай

Парис Джексън

Очакванията на обществото към щерка на Майкъл Джексън са огромни и всички я наблюдават под лупа. Преди време Парис Джексън даде изявление за списание „ Voguе ” посредством текстови известия? Тя го направи още веднъж за сп. I-D. Вижте какво сподели тя:

„ Имам почитатели, които се въздействат от мен. Затова желая да ги държа в крачка с това, което ми се случва, за пътя, който извървявам, и се надявам да получа прояснение за себе си. Наречете го даже събуждане “.

„ Опазването на природата е значима тематика за мен. Безпокоя се за отпадъците, които идват от тръбопроводите “.

Парис обича опитите с визията. В един миг почитателите я съпоставят с Майли Сайръс поради късата ѝ руса прическа, а тази година осъществя фотосесия, в която е копие на... Мадона.
 
RT for Paris Jackson
LIKE for Kylie Jenner pic.twitter.com/0pbCq72EWy
— DAILY CELEBZ (@beautifulcelebz) August 6, 2017

Тя неотдавна е в стилния бизнес. Подписа контракт с огромната фешън организация IMG Models, само че пази в загадка плановете, по които работи. Това е е организацията на топ модели като Жизел Бюндхен, Джиджи и Бела Хадид, Карли Клос и Кая Гербер.

" Като теглим линия, всичко се свежда до това по какъв начин да променим метода, по който възприемаме дамите и хубостта в наши дни “, споделя още хубавицата.

Още фотоси:

Парис Джексън подписа с фешън организация (СНИМКА)

Парис Джексън изгря на корицата на Vogue (СНИМКИ)

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР