Очакваме с нетърпение третия филм за Джон Уик и сме

...
Очакваме с нетърпение третия филм за Джон Уик и сме
Коментари Харесай

Колко добре си пасват Киану Рийвс и Холи Бери в Джон Уик 3

Очакваме с неспокойствие третия филм за Джон Уик и сме сигурни, че Киану Рийвс няма да ни разочарова.

 Първи взор към Киану Рийвс в
Първи взор към Киану Рийвс в " Джон Уик 3 "

Баба Яга се завръща... на кон

Нямаме доста информация към сюжета, като се изключи че за главата на Уик е оповестена премия от 14 милиона $ и той ще би трябвало да се бори за живота си, тъй като всички наемни убийци по света са по петите му. Преди време получихме първа публична фотография, на която видяхме по какъв начин се пробва да се измъкне от преследвачите си на... кон.

Човъркаше ни обаче каква ще бъде ролята на Холи Бери , а знаехме единствено, че героинята ѝ ще се споделя София. Е, към този момент имаме и първа фотография на Джон Уик и София.

Публикация, споделена от John Wick: Chapter 3 (@johnwickmovie) на Дек 19, 2018 в 2:00 PST

Йес, бейби, по-добре не може и да бъде. От Entertainment Weekly разбираме и повече за героинята на Холи Бери. Оказва се, че двамата с Джон са имали нещо общо в предишното и в този момент тя ще е може би единственият човек, който ще се опита да му помогне.

Двамата са се срещнали в Близкия Изток, където евентуално Джон Уик е бил по работа. София има и правилни придружители в лицето на две белгийски овчарки - Малиноа. Очевидно традицията да бъдат намесени кучета ще продължи, а да не забравяме, че всичко стартира поради убийството на куче.

Публикация, споделена от Boban Marjanovic (@boban) на Окт 7, 2018 в 2:44 PDT

Една от изненадите, които крие филмът е, че по всяка възможност ще забележим 221-сантиметровият баскетболист на Лос Анжелис Клипърс Бобан Марянович в ролята на наемен палач. Ще бъде много страшничко.

 Първи взор към Холи Бери в
Първи взор към Холи Бери в " Джон Уик 3 "

Доста секси палач

" Джон Уик 3 " е по кината от 17 май 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР