Очакваме с нетърпение слънчевото затъмнение във Водолей в Новолуние, което

...
Очакваме с нетърпение слънчевото затъмнение във Водолей в Новолуние, което
Коментари Харесай

Затъмнение във Водолей утре: Предстоят ни положителни промени в личен и професионален план

Очакваме с неспокойствие слънчевото затъмнение във Водолей в Новолуние, което ще се случи през нощта на 15-ти февруари. С него ще пристигна и вятърът на смяната за всеки един от нас. Може би е време да глътнем малко пресен въздух!

От началото на 2018-та година от нас се изискваше да създадем доста промени и да се откажем от всичко това, което ни тегли надолу. Може би всичко, което бяхме натрупали през миналата година, трябваше да бъде изчистено от съзнанието ни и да встъпим с нови сили в идващия интервал.

Изключително забавен е фактът, че през месец февруари няма да станем очевидци на Пълнолуние, а това може да бъде знак единствено за едно - време е да приветстваме новото и да стартираме напълно друг цикъл в живота си. Идеята за освобождението на всичко отрицателно ще бъде оставена на назад във времето и в този момент ще имаме опцията да използваме силата от Новолунието и слънчевото затъмнение, с цел да пресъздаваме и създадем бъдещето си.
 ЗАТЪМНЕНИЕ СЛЪНЦЕ Unsplash
Енергията, заобикаляща затъмнението, е много друга от нормалното и по още една причина. Явлението се случва в знака на Водолей, който по хипотеза носи доста деликатност, обич и вяра.

Важно да знаем за интервала е, че всяко едно нещо, което сме нарекли за свое от началото на годината, ще бъде обхванато с чиста обич и положителна сила.

Благодарение слънчевото затъмнение във Водолей ще имаме опцията да погледнем нещата от различен ъгъл и да намерим верните решения. Ще осъзнаем по какъв начин нашите дейности и думи въздействат на близките и ще можем да поправяме грешките и премахнем непотребното.
 ЗАТЪМНЕНИЕ СЛЪНЦЕ Unsplash Най-важният УРОК, който ще научи всяка ЗОДИЯ през ФЕВРУАРИ Каква ще бъде 2018-та година за всяка зодия с една дума Най-важният съвет, който всяка зодия би трябвало да получи за 2018-та
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР