Очакваме прокуратурата да протестира домашния арест на Габриела Славова, обвинена

...
Очакваме прокуратурата да протестира домашния арест на Габриела Славова, обвинена
Коментари Харесай

Живко Коцев: Красимира и Габриела имат съучастници!

Очакваме прокуратурата да стачкува домашния арест на Габриела Славова, упрекната за убийството на Пейо Пеев. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев по Българска национална телевизия. Той удостовери, че със заповед на шефът на " обществено подкрепяне " в регион " Красно село " двете деца на дамата са настанени при майката на Пейо Пеев. Заповедта била издадена на 23 януари, а мярката за неотклонение била преди този момент. 

Коцев обясни, че следствието е почнало по сигнал на бащата на убития Пейо Пеев, който съобщил, че от 24 часа няма връзка със сина си. Разследващите работили неотложно. Самото закононарушение било осъществено в четвъртък вечерта, а колата била открита на Витоша в петък вечерта. 

Министерство на вътрешните работи имало подозрение, че има забъркани и други лица, по тази причина в Софийската районна прокуратура се води дело за персонално укривателство. По отношение на записа от камерите основният секретар сподели, че не бил лицеприятен. Той бил с дълготрайност 3 минути.

За откритото през вчерашния ден 4-годишно дете край Радомир съобщи, че служителите на реда и всички хора, които го търсели,  работили неотложно. Още повече, че служителите на реда от Перник имали опит в издирването на изчезнали деца около издирването на дребния Сашко. Загубеното дете е на 4-години от украинско семейство. Родителите му постоянно посещавали хижа " Орлите ". Точно там се изгубило детето. Те го оставили без контрол 3-4 минути, и то изчезнало. След това 30-40 минути го търсели сами, което било неточност.  

За убийството на Алексей Петров Живко Коцев повтори, че било добре планувано. Самият Петров бил  широкоспекторна персона, с ползи в разнообразни сфери. " Но не се отхвърляме, разполагаме с много улики, огромен размер от обстоятелства, само че не разполагаме с авторство и обезпечение ", изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи. 

За дейностите по необходимост в офиса на Васил Божков и изезтия му телефон. " Телефонът на Васил Божков стигна до партньорска работа. Длъжни сме да проверим връзката и кореспонденцията в телефона ", посочи Коцев.    

За граничните служители на реда, пуснали Петър Александров и Александър Кинов, упрекнати за убийството на Кирил Русев напомни, че чиновниците са краткотрайно отстранени. За него било смущавашо, че те били с 10-годишен опит, а посочили немарливост. 

За Рангел Бизюлев, упрекнат за убийството на Димитър от Цалапица, който беше арестуван в Дания,  Коцев заяви, че предходната седмица бил изправен пред съд. Първата инстанция почела настояването за екстрадиция и се надявали в оптимално къси периоди, той да бъде екстрадиран.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР