Очакваме конструктивен диалог. Това заяви депутатът от ГЕРБ Рая Назарян

...
Очакваме конструктивен диалог. Това заяви депутатът от ГЕРБ Рая Назарян
Коментари Харесай

Дамската чета на ГЕРБ и ПП/ДБ седнаха на масата на преговори

" Очакваме градивен разговор ". Това съобщи депутатът от ГЕРБ Рая Назарян пред публицисти преди срещата в 17.30 ч. с контактната група на ПП-ДБ в Народното събрание за сключване на съдружно съглашение за цялостен мандат на ръководство.

Рая Назарян е част от дамската чета, която излъчи водача на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов дружно с Мария Габриел, Теменужка Петкова и Деница Сачева. Мария Габриел също влезе на срещата, като не разяснява нищо пред медиите, само че не бе във очевидно положително въодушевление.

От парламентарната група на ПП-ДБ се чака да участват Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев и министър председателят в оставка акад. Николай Денков.

На влизане в Народното събрание министър председателят в оставка акад. Николай Денков посочи, че каквото е имал да споделя, го е споделил. Не отговори повече на журналистически въпроси.

Съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов обаче е уверен, че ще има пра.

Заедно с тях влязоха Кирил Петков, Христо Иванов и Асен Василев. Така целият преговорен екип на ПП-ДБ ще участват на срещата с дамската чета на ГЕРБ.
 Мария Габриел се
Мария Габриел се " надява " да договаря с хора, които взимат решения

Вицепремиерът не отговори на въпроси за имена на министри, с които ще продължи да работи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР