Очаквам в най-скоро време Нидерландия да обяви пълна подкрепа за

...
Очаквам в най-скоро време Нидерландия да обяви пълна подкрепа за
Коментари Харесай

Румен Радев: Очаквам скоро Нидерландия да подкрепи България и Румъния за Шенген

Очаквам в най-скоро време Нидерландия да разгласи цялостна поддръжка за България и Румъния за Шенген. Това сподели президентът Румен Радев след срещата му с албанския му сътрудник Байрам Бегай на „ Дондуков 2 “ в отговор на журналистически въпрос.

Според Радев е допустимо страната ни да влезе изцяло в Шенген до края на годината, тъй като България е изпълнила всички условия за това. Според него е належащо да се положат старания в още няколко посоки.

Според Радев с цел да склони и Австрия да ни даде зелена светлина за Шенген, ще бъде належащо увещание освен на държавното управление, само че и на австрийската общност.

Срещата на президента Радев с албанския държавен глава Байрам Бегай сложи на фокус съдействието сред двете страни.

" Имаме обща визия за района и европейските цели и политики, както и отговорността за сигурността като членове на НАТО ", съобщи Радев, като означи дълбоките другарски взаимоотношения сред двете страни.

Той изрази още един път пред Бегай поддръжката на България за Албания. " Надяваме на се на ускорение на процеса на промените и процеса на участие в Европейски Съюз ", сподели българският държавен глава.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР