Очаквам скоро закриването на Специализирания съд и прокуратура, без да

...
Очаквам скоро закриването на Специализирания съд и прокуратура, без да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Очаквам скоро да се закрият Специализираният съд и прокуратура

Очаквам скоро закриването на Специализирания съд и прокуратура, без да основаване други форми на специализация. Очаквам в границите на идната седмица да стартира процесът на разглеждане на това законодателство, както и да стартира процедурата по избиране на новия състав на инспектората на Висшия правосъден съвет - органа, който да чисти гнилите ябълки от правосъдната система.

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България ", Христо Иванов в предаването " Лице в лице " по bTV.
Христо Иванов зове депутатите: Бързо разгонете Висш съдебен съвет, с цел да сменим Гешев
Съпредседателят на " Демократична България " и ръководител на ПГ на Демократична България в Народното събрание Христо Иванов прикани народните представители от 47-т...
Прочети повече
" Разбирам нетърпението и го споделям като жител, само че ръководството, което е поето от една много комплицирана коалиция има потребност от софтуерно време, с цел да приведе в деяние избрани процеси. И това се отнася освен до правосъдната промяна. Виждам обаче по какъв начин нещата последователно влизат в темп и напълно скоро ще забележим най-малко закона за правосъдната власт да бъде импортиран. Текстовете са подготвени, има потребност от политическо координиране, което се надявам напълно скоро да приключи ", сподели още Иванов.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР