Очаквам да се стигне до ротация. Този преход от един

...
Очаквам да се стигне до ротация. Този преход от един
Коментари Харесай

Николай Денков: С Габриел работим без проблем, по-сложно е противоборството между партиите

" Очаквам да се стигне до ротация. Този преход от един министър-председател и състав на кабинета е сложен, само че в Румъния стана, ще стане и при нас.С Мария Габриел работим без проблем, по-сложно е политическото противоборство сред партиите в обединението ".Това сподели министър председателят акад. Николай Денков пред тв България он еър.

" Промените в Наказателен кодекс имат потребност от разискване в по-широк формат, тъй че е належащо да се търси по-широка поддръжка - по този начин министър председателят разяснява присъединяване на Движение за права и свободи в обединението. Важно е какво подписват дружно Борисов, Петков и Пеевски, а освен фактът, че подписите им стоят под един и същи документ ", добави Денков. " Част от рецензиите на Делян Добрев към Асен Василев са с голям персонален детайл - двамата имат общо минало, а очевидно ще имат и общо бъдеще ", разяснява Денков.

" Чрез договаряния с " Лукойл " ще бъде открито по какъв начин те регистрират парите към българския бюджет от съветския и неруския нефт. Действително би трябвало да си желаяме средствата от компанията ", добави министър председателят. Относно " Росенец " сподели, че " най-хубавият вид е пристанището да се върне под контрола на страната, само че рафинерията да може да работи обикновено. Започнати са диалози с концепцията, че те може да приключат с взаимоизгодно съглашение - в случай че не, влизаме в друга алтернатива, при която цената на дизела и бензина ще скочат внезапно за потребителите ". " Призовавам депутатите от всички групи, когато взимат такива решения, те да бъдат авансово разисквани с Министерски съвет, с цел да забележим по какъв начин дружно можем да създадем решение, преференциално за страната ", добави министър председателят.

" Договорът с " БОТАШ " основава голям брой опасности за страната и не регистрира опциите за развиване на енергийния пазар, включително и този на природен газ. В момента вършим всичко допустимо да бъде подписан анекс към този Договор, с който рисковете да бъдат минимизирани ", изясни Денков./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР