Очаквам да няма поредното забавяне в реализацията на проектите за

...
Очаквам да няма поредното забавяне в реализацията на проектите за
Коментари Харесай

Радев: Очаквам да няма поредното забавяне в реализацията на проектите за модернизация на въоръжените сили

Очаквам да няма следващото закъснение в реализацията на плановете за рационализация на въоръжените сили, тъй като с многофункционалните модулни патрулни кораби ще се даде извънредно мощно повишаване на качествата на Военноморски сили. Тогава към този момент ще имаме тази по този начин нужна симбиоза сред корабите и вертолетите.

Това сподели президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, който участва довечера в София на представянето на филм, отдаден на 100 години от основаването на Българската военноморска авиация. Държавният глава изрази вяра, че всички проблеми, които съпътстват тежкото ежедневие на работещите във военноморската ни авиация, ще бъдат решени и то на равнище, което подхожда на дилемите, риска и на отговорността, която те носят.

Много малко страни в света могат да се похвалят със 100 години авиация, а напълно малко страни - със 100 години военноморска авиация, посочи президентът, който уточни провокациите да се лети над водата. Това е посоката вътре в сърцето, то ти дава посоката. Посоката да служиш с голямо мъжество, себеотдаване на своята Родина, без значение в каква сложна конюнктура изпълняваш задачата си, сподели президентът за това по какъв начин водачите ни са летели преди 100 години в сложната среда с примитивни уреди. Ето това са тези мъже - нашите ветерани, пренесли верността към тази посока на сърцето, предавайки я на днешното потомство военноморски летци и експерти, сподели президентът.

На събитието участва и последният водач на именития водосамолет "Арадо " - майор от запаса Мирчо Калчев. Президентът благодари на майор Калчев, че пази живи този спомен и тези добродетели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР