Очаквам, че Софийската организация на БСП ще вземе решение в

...
Очаквам, че Софийската организация на БСП ще вземе решение в
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Манолова показа, че се интересува от проблемите на хората

Очаквам, че Софийската организация на Българска социалистическа партия ще вземе решение в поддръжка на кандидатурата на Мая Манолова. За мен също това би било вярното решение. При настоящето развиване на политическата обстановка един самостоятелен претендент може да постави завършек на дългогодишното ръководство на столицата от страна на ГЕРБ. Това съобщи в студиото на ''Лице в лице'' по bTV депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин.

,,Мая Манолова сподели, че като омбудсман в действителност се интересува от проблемите на хората и тъкмо подобен кмет ни би трябвало, който да мисли за целия град. Освен това има едно чувство, че смяната е допустимо и че сме покрай нея. А и считаме, че бихме могли да работим с Манолова като предстоящ кмет на София'', добави Вигенин.

,,Независимо от обвиняванията, които се пробва да ни вмени министър председателят Борисов, ние водим една положителна акция. Защото той сподели, че съперниците ще водят мръсна акция, само че все още ние сме единствените, които имат национална стратегия за това по какъв начин би трябвало да наподобява локалната власт. Вярвам, че Българска социалистическа партия ще се показа надалеч по-убедително по отношение на последните локални избори'', показа той.

,,Няма добър и неприятен сектор. Ресорите са такива, каквито ги създадат комисарите. Но истината е такава, че в ресора на Мария Габриел са събрани съвсем всички политики, в които Европейски Съюз няма пълномощия, а са по-скоро предмет на политики на националните държави'', разяснява Вигенин ресора, за който бе посочена българският еврокомисар Мария Габриел.

По отношение на шпионския скандал с придвижването ''Русофили'' Вигенин счита, че става въпрос за една провокация и добави, че доста от нещата, които бяха изнесени по този случай, звучаха неуместно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР