Очаквах, че шефовете ще проявят жест на добра воля, защото

...
Очаквах, че шефовете ще проявят жест на добра воля, защото
Коментари Харесай

Симеонов Лично Разкри, За Това Се Мълчи! Ето Какво Е Станало Минути След Скандалното Интервю С Виктор Николаев!

„ Очаквах, че шефовете ще проявят жест на благосклонност, тъй като управленията на тези медии са сгазили закона. Това би икономисало правосъдните каузи. Не толкоз БТВ и Нова, а най-много Българска национална телевизия през последните дни въртят обвинявания към вицепримиера. Българска национална телевизия и БНР да се бяха извинили и това щеше да докара да не се водят разделям “, изясни още Симеонов.

Той загатна, че се е срещнал с Диков през 1995-а, когато е поканил водещи публицисти да обучавате екипа на телевизия " Скат ". „ И тогава запомних, че постоянно се търсят двете страни. Това е главно предписание в публицистиката. Къде бе показана моята позиция в националните медии. Когато вадиш откъс и отправяш обвиняване, би трябвало да потърсиш и другата страна. Трябва да вземеш мнението и на Виктор Николаев. Защо никой не приказва с него? Валери Симеонов не бе потърсен за мнение. Ако желая да тревожа някого, щях ли да го направя в ефир. Целта на тези четири медии бе да ме оклеветят. Спрямо мен бе приложено измислено закононарушение “, сподели още вицепремиерът.

Относно „ Викторгейт “ Симеонов сподели, че е показал подигравка. „ Когато споделям „ Викторгейт “, аз изяснявам, че всеки може да бъде окепазен. Ето това беше. Сега, в случай че кажа, че когато сваляте дясната си ръка и тя не вижда от феновете, ме ръгате с пръчка в корема, по какъв начин ще реагирате. Ще би трябвало да го потвърждаваме, нали. Аз ви упреквам. Никой не ми се обади през днешния ден, с цел да ме пита какво мисля. Само от Агенция Пик ми се обадиха, а в този момент гостувам при вас, господин Диков. Пак споделям, че в тази ситуация аз демонстрирам подигравка “, добави Валери Симеонов.

„ Нека питат „ жертвата “ Виктор Николаев какво стана след изявлението. Говорихме още 2-3 минути. Имаше оператори, други чиновници на малкия екран. Нека кажат. И по кое време се завъртя „ абсурдът “? На обед! Изведнъж се замислих дали пък в действителност не съм направил нещо неправилно. Обадих се на Виктор Николаев. И знаете ли какво стана – смяхме се. Ето това е “, приключи Валери Симеонов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР