Очаква ви една истински добра година. Ще постигнете повече, отколкото

...
Очаква ви една истински добра година. Ще постигнете повече, отколкото
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Везни за 2020 г.

Очаква ви една същински добра година. Ще постигнете повече, в сравнение с можете да си визиите, само че нищо от това, което получите няма да ви се даде елементарно. Затова пък резултатите ще са трайни.  Януари е значимият старт за всички представители на знака. Успехът ви ще зависи от това до каква степен сте способни да деянията адаптивност. Бъдете подготвени във всеки един миг да се настроите за разнообразни по типа си действия.
Февруари и март е добре да наблегнете на заздравяването на връзките с значими за вас хора. Това са месеците, в които е доста значимо да си осигурите постоянна основа, върху която да градите в идващите месеци.
Април ще бъде изпълнен с оптимизъм. Това е месецът, в който би трябвало да помислите за себе си и да си давате постоянна отмора и мигове, изпълнени с приятни занимания единствено за вас. Тогава не приемайте никакви обвинявания по собствен адрес.
През май е добре някои от концепциите ви да видят бял свят. Това е положително време за презентации.
Лятната отмора може да бъде разпределена на къси интервали от самото начало. Ще има моменти, в които няма да може да пренебрегнете служебните си отговорности, без значение от почивния сезон. Осигурете си задоволително слънце, море, планина - разнообразието ще ви зареди с нови сили и ще увеличи тонуса ви. 
През септември ще би трябвало да преминете самобитен изпит. От положението на нервите ви ще зависи крайният излаз от обстановката. Хубаво е да отхвърлите всевъзможни подозрения в себе си. Може да си позволите дребни неточности и пропуски и да реагирате на тях с възприятие за комизъм.
Октомври и ноември ще ви повдигнат на равнището, което изцяло сте заслужили. Тогава единствено ще би трябвало да се наслаждавате на постигнатото. Декември може да ви се стори малко отегчителен. Това е време, което да запълните с нови занимания и ползи. Важното е да се развиваме, а не да оставаме същите. 
През 2020 година  Меркурий  ще бъде назадничав 3 пъти. През това време не започвайте нови планове, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за напредване, като кола. Периодите на назадничавост на Меркурий са следните:
- от 17 февруари до 10 март;
- от 18 юни до 12 юли;
- от 14 октомври до 3 ноември
Венера  ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този интервал не сключвайте брак. Можете да очаквате съществени разтърсвания и смяна в връзките, включително и от финансов темперамент. Възможно е връщането на остаряла обич или дефинитивна разлъка с актуалната.
Марс  ще бъде назадничав от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е интервал на понижена интензивност. Трудно ще намирате сили за реализирането на намисленото. През това време бъдете деликатни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и разнообразни механизми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР