Очаква се The Body Shop да назначи администратори тази седмица,

...
Очаква се The Body Shop да назначи администратори тази седмица,
Коментари Харесай

The Body Shop ще назначи администратори в Обединеното кралство с очаквани съкращения на работни места и затваряне на магазини

Очаква се The Body Shop да назначи админи тази седмица, като веригата за хубост е изправена пред съкращения на магазини и работни места.

Гигантът на основната улица - учреден през 1976 година от Анита Родик и нейния брачен партньор Гордън, с дребен магазин в Брайтън - към този момент е подал уведомление за желание да назначи админи. The Body Shop беше публично добит на 1 януари от Aurelius, частна капиталова компания, в договорка, която съгласно нея беше оценена на £207 милиона.

Но единствено седмици откакто пое контрола, се схваща, че компанията се готви да назначи FRP Advisory, с цел да се оправи с развой по неплатежоспособност за активността си в Обединеното кралство. The Body Shop търгува от към 200 магазина.

Не е ясно какъв брой вероятни закривания или съкращения може да има. The Body Shop се бори под поредност от корпоративни притежатели. Aurelius - който има други известни марки като Footasylum - отблъсна конкуренцията от съперничещи наддавачи, в това число Alteri Investors,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР