Очаква се днес нидерландското правителство да обяви, че ще позволи

...
Очаква се днес нидерландското правителство да обяви, че ще позволи
Коментари Харесай

Очаква се Нидерландия да се откаже от ограничителните мерки срещу Омикрон

Очаква се през днешния ден нидерландското държавно управление да разгласи, че ще разреши на заведенията за хранене, питейните заведения и театрите да отворят още веднъж, макар рекордния брой инфектирани с ковид. Очаква се министър-председателят Марк Рюте и министърът на опазването на здравето Ернст Куйперс да разгласят новите правила на конференция, планувана за 19:00 ч.

Късно нощес държавното управление разгласява формалните рекомендации на здравните специалисти и чиновниците на локалните управляващи, които поддържат прекратяването на строгата възбрана, която е в действие от средата на декември.
Нидерландия отваря учебните заведения, макар високия растеж на инфектирани с Коронавирус
В Холандия децата от началните и междинните учебни заведения се връщат в клас на 10 януари, без значение от растежа на инфектираните с ковид, преда...
Прочети повече
Ройтерс отбелязва, че макар рекордните инфекции, специалистите са декларирали, че разновидността Омикрон на ковид, който сега е преобладаващ в Нидерландия, " има по-малко сериозна клинична картина " от разновидността Делта, който провокира по-ранна вълна.

Чуждестранните изследвания демонстрират, че хоспитализациите при Омикрон са с 40-60 % по-малко, а хоспитализациите в интензивните отделения са намалели на половина.

Правителствените съветници обявиха, че питейните заведения, заведенията за хранене и театрите би трябвало да могат да работят до 22:00 часа.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР