Очаква ни горещо спортно лято в ефира на Българската национална

...
Очаква ни горещо спортно лято в ефира на Българската национална
Коментари Харесай

Спортно лято с БНТ - 10 първенства и над 300 часа ефир

Очаква ни горещо спортно лято в ефира на Българската национална телевизия, която ще излъчи над 300 часа наличие от европейски и спортни шампионати в най-различни спортове.

Началото е още идната седмица, когато феновете на Българска национална телевизия 3 ще има опцията да следят всичко най-интересно от Европейското състезание по художествена гимнастика в Тел Авив, Израел (16-19 юни).

Сред останалите събития, които попадат в програмата на Българска национална телевизия са Световното състезание по плувни спортове в Будапеща (18 юни - 3 юли), Европейско състезание по плувни спортове (11-21 август), Европейско състезание по лека атлетика (15-21 август), Европейското състезание по баскетбол за мъже с присъединяване на България (1-18 септември), Световно състезание по художествена гимнастика (14-18 септември) и доста други.

Повече за спортното лято в ефира на Българска национална телевизия описаха членовете на спортната редакция на малкия екран Ивайло Ангелов, Евгени Николов и Моника Симеонова, които гостуваха в предаването " Денят стартира с Георги Любенов ". Какво разкриха те, вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР