Обявеният за сряда протест на „Възраждане“ срещу зеления сертификат няма

...
Обявеният за сряда протест на „Възраждане“ срещу зеления сертификат няма
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Обявеният за сряда протест на „Възраждане“ няма да се състои

Обявеният за сряда митинг на „ Възраждане “ против зеления документ няма да се състои, заяви в изявление за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ водачът на партията Костадин Костадинов.

„ Днес, вторник, се обади министър-председателят Кирил Петков, който съобщи желанието си работната група (за анулация на зеления документ, бел. ред.) да продължи да работи. Аз надлежно се съгласих, тъй като считам, че такива проблеми би трябвало да бъдат решавани не с митинги, а би трябвало да бъдат решавани с разговор.

В последна сметка, от едната страна е парламентарна политическа мощ като „ Възраждане “, изразяваща ползите освен на всички свои гласоподаватели, а и на всички останали, които желаят да живеят обикновено в страната, от другата страна пък е държавното управление на страната. В последна сметка всички ние би трябвало да седнем на масата и водени от общия народен интерес и от желанието да намерим взаимно-приемливо решение да успеем да го изработим “, сподели Костадин Костадинов.

Той сподели че чака, по кое време ще бъде планувано второто съвещание на работната група, тъй като първото се е провалило. Костадин Костадинов акцентира, че от „ Възраждане “ постоянно са желали въпросът със зелените документи да бъде решаван цивилизовано.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР