Обявената за интернет сензация еротична танцьорка Мис Тигрова обяви, че

...
Обявената за интернет сензация еротична танцьорка Мис Тигрова обяви, че
Коментари Харесай

Мис Тигрова си търси мъж с конкурс

Обявената за интернет сензация еротична танцьорка Мис Тигрова разгласи, че си търси мъж с конкурс. Нещо повече-тя направи специфичен уебсайт, в който кандидатите за ръката й могат да аплайват, написа dariknews.bg

Завършилата публицистика танцьорка изяснява, че начинанието й е опит, който желае да реализира, и не е смешка.

"В днешния цифров свят доста хора нямат време за срещи, тъй като са заети с работа. Един ден се разсъниха и се запитах " Аз не желая да си намеря мъж от стриптийз бара, тогава къде ще го намеря като не вървя на никое място? ", споделя в новия си уебсайт Тигрова. Тя показва, че разполагаем на претендентите са 8 теста, които те би трябвало да попълнят. Сред условията е искащите да са от София, да изпратят къс текст с име, възраст, растеж, специалност и настояща фотография.

Заглавията на подбраните текстове са "Капитан или пътник сте ", "Конфликтен ли сте ", "Егоист ли сте ", "Чертите на Вашия темперамент ", "Търпим човек ли сте ", "Лесно ли можете да бъдете прелъстен " и "Важен ли е сексът за Вас? ". "Моля, не лъжете в отговорите. Не е наложително да избера единствено един, в противен случай, може да избера даже всеки, който е взел участие. Срещата с мен не значи обвързване и не очаквайте нищо повече от едно кафе ", прецизира Мис Тигрова, чието същинско име е Мая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР