Обявен е Червен месец“ в чест шампионската титла в MXGP Team

...
Обявен е Червен месец“ в чест
шампионската титла в MXGP Team
Коментари Харесай

Honda Red Riders за първи път у нас

Обявен е „ Червен месец “ в чест шампионската купа в MXGP

Team Honda Racing Corporation завоюва следващата титла в международния шампионат по мотокрос и завърши триумфално сезона, въпреки и без публика. Това е еднакво на победи в цели 29 Гран При за фирмения тим. Тим Гайсер и неговата алена машина Honda CRF450RW се трансфораха в същински митове.

Никой не печели по този начин, както Honda, а най-сигурният метод да го сториш е, като яхнеш „ червен кон “. По този мотив за първи път в България е проведен и червен месец на марката.

От 20 ноември до 20 декември феновете на мотоциклетите у нас ще могат да се възползват от доста по-достъпни цени за екипировка, защитни дрехи и аксесоари в новия на нейния оторизиран дилър Бултрако Моторс. Това е съответният отговор на българското посланичество на Honda на все по-застрашителните числа от смъртността при произшествия.

„ Имаме положителните планове да превърнем месеца Red Riders в наша eжегодна традиция. Това име е обвързвано с клубната просвета на Honda оттатък океана и даже с стратегия за подпомагане на млади състезатели. Свързано е още с духа на спортменството, приятелството и взаимопомощта “, споделят от представителството на марката у нас.

Съвсем неотдавна мотоциклетите Honda се сдобиха с нов безоблачен дом в столицата. В автомобилен център „ Астреко “ на бул. „ Челопешко шосе 40 “ върху повърхност от 518 кв. м своето почтено място заемат новите модели на най-популярната марка в света. Следващата година ще е още по-интересна за Honda, тъй като още тази есен стана ясно, че се чакат нови единадесет модела.

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР