Обвиняемият за нападението на 18-годишната Дебора от Стара Загора Георги

...
Обвиняемият за нападението на 18-годишната Дебора от Стара Загора Георги
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста нападателя на Дебора от Стара Загора

Обвиняемият за нападението на 18-годишната Дебора от Стара Загора Георги Георгиев остава в ареста. Това бе решено по време на днешното съвещание на Районният съд в Стара Загора, съобщи кореспондент на " Фокус ". Делото за смяна на мярката за неотклонение на Георгиев трябваше да се гледа през предходната седмица , само че тогава юристите му Валентин Димитров и Петко Кънев обявиха, че не са се срещнали с част от материалите. 

Припомняме, че казусът с обезобразената с макетно ножче Дебора е от края на юни месец. Георги бе арестуван на идващия ден за период от 24 часа, като тогава е бил в изискванията на към този момент наложено наказване " пробация “ от януари т.г. за сходно закононарушение. Той е освободен с разпореждане на Районния съд, откакто правосъдният състав смята, че съгласно събраните доказателства по делото, закононарушението се квалифицира като нанасяне на " лека телесна щета ". На 31 юли Георги Георгиев беше арестуван с непрекъсната мярка " задържане под стража " по другото досъдебно произвеждане - за закана с ликвидиране по отношение на 18-годишното момиче. На 9 август Окръжният съд в Стара Загора удостовери наложената мярка за неотклонение. 

Отново през август Районна прокуратура-Стара Загора сплоти двете следствия по отношение на Георги Георгиев и му повдигна и ново обвиняване откакто осъществен разбор на събраните доказателства от разпити на очевидци, в това число допълнителeн разпит на потърпевшата Дебора Михайлова, писмени доказателства, в това число спомагателна съдебномедицинска документи, показана от процесуалния представител на потърпевшата, направените изводи по назначените експертизи. Обвиненията против Николаев са три - за насила, двустепенна междинна телесна щета и закани за ликвидиране.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР