Обвиняемият за катастрофата, завършила със смъртта на футболната легенда Ферарио

...
Обвиняемият за катастрофата, завършила със смъртта на футболната легенда Ферарио
Коментари Харесай

Обвиняемият за катастрофата с Ферарио Спасов, Начо Пантелеев, се яви в полицията по свое желание

Обвиняемият за злополуката, приключила със гибелта на футболната легенда Ферарио Спасов - Начо Пантелеев, се яви по собствено желание в полицията във Велико Търново.Той даде още пояснения за пътния случай с цел съдействие на следствието. Според неговия юрист, Пантелеев е разкрил факти, с които признава виновността си за катастрофата. В момента обвиняемият е с мярка за неотклонение „ подписка “ и живее със фамилията си чартърен в къща в Лясковец. По повдигнатото към този момент обвинение Наказателният кодекс планува от 3 до 8 години отнемане от независимост. От прокуратурата в Ловеч обаче обявиха, че при нови обстоятелства в хода на следствието може да се стигне и до смяна на правната подготовка на действието.Разказа всичко което помни, което е направил, сподели обстоятелства и условия, които съгласно мен до сегашния миг не бяха известни нито на проверяващите, нито прокуратурата, нито на обществото - точно за те да могат да бъдат тествани, сподели юристът на Панталеев.

Според него обвиненият е разказал в това число и обстоятелства, които демонстрират негова отговорност и това, че той има виновност за това ПТП.

„ Той се усеща извънредно сломен, думата с която той разказва – споделя „ ужасна покруса “, обезпокоен е, сломен е, не желае да напуща дома си. Не излиза, в случай че не е свикан да се явява в полицията, настрана от това е доста изплашен за живота и здравето на своето семейство “, описа още юрист Венцислав Фоти.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР