Обвинителният акт срещу Васил Михайлов - синът на бившия заместник-окръжен

...
Обвинителният акт срещу Васил Михайлов - синът на бившия заместник-окръжен
Коментари Харесай

Съпруга на пребит от прокурорския син: Той няма да се промени, защото така е възпитан

Обвинителният акт против Васил Михайлов - синът на някогашния заместник-окръжен прокурор на Перник, е към този момент в съда. 18-годишният юноша ще дава отговор по 8 обвинявания - за нанасяне на лека телесна щета, за междинна телесна щета, както и за закана за ликвидиране.

По данни на прокуратурата към момента има потърпевши, които подават тъжби, тъй че не са изключени още каузи против него.

Марияна Николова е брачна половинка на треньора Румен Андонов - един от пребитите от Михайлов. Тя сподели в ефира на „ Здравей, България ”, че знае за случаи на ритан служител на реда, пребито момче, което стояло на колене, до момента в който упрекнатият го ритал в главата, а приятелката му пищяла в профил, както и други жертви на прокурорския наследник.

По думите на Николова преди месец и половина Васил Михайлов взел участие в сборичкване с различен пандизчия. „ Виждате, че той не се трансформира. Той ще е същият, тъй като по този начин е възпитаван ”, разяснява тя.

На въпрос дали бащата е подал оставка, както беше свикан, дамата отговори, че това няма да се случи. „ Той би трябвало да съхранява отрочето, което е основал. Той знае, че това момче ще има потребност от отбрана отсега нататък, а може да му я обезпечава, единствено до момента в който е прокурор ”, уточни Марияна Николова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР