Обвиненията в сексуален тормоз заляха Холивуд и част от най-големите

...
Обвиненията в сексуален тормоз заляха Холивуд и част от най-големите
Коментари Харесай

Носителка на Оскар се обяви в защита на Уди Алън по обвиненията за сексуален тормоз

Обвиненията в полов тормоз заляха Холивуд и част от най-големите звезди във филмовия бизнес, които към този момент унищожиха репутацията на не един и двама кино дейци. Но се намират и такива, които да излязат в отбрана упрекнатите. В случая носителката на Оскар Даян Кийтън поддържа именития режисьор Уди Алън.

82-годишният Уди Алън е упрекван от осиновената си щерка Дилън Фароу, че ѝ е посягал полово, когато е била дребна, поради което редица звезди се отхвърлиха от прословутия режисьор.

Самият той обаче отхвърля по какъвто и да е метод да е посягал на щерка си.

" Уди Алън е мой другар и аз не преставам да му имам вяра ", написа Даян Кийтън в профила си в Туитър.

В обявата си 72-годишната актриса е присъединила линк към 15-минутно изявление на Алън от 1992 година, в което той разисква обвиняванията в полово посягане.

" Интересно ще е хората да видят този линк и да се разбере какво мислят ", добавя Даян Кийтън.

Името на Дилън Фароу нашумя през 2014 година, когато разгласява отворено писмо във в. " Ню Йорк таймс ". В него тя упрекна осиновителя си Уди Алън, че ѝ е посягал полово, и разкри, че това се е случило за първи път през 1992 година, когато е била едвам на седем години. Наскоро Фароу даде първото си телевизионно изявление, отстоявайки изказванията си.

Даян Кийтън има връзка с Уди Алън при започване на 70-те години на предишния век. След раздялата си някогашните сътрудници остават близки другари. Актрисата се е снимала в осем кино лентата на режисьора, измежду които " Ани Хол ", донесъл ѝ Оскар за основна женска роля, напомня изданието.

Наскоро артистът Алек Болдуин също засвидетелства поддръжката си за Уди Алън, откакто редица представители на шоубизнеса се разграничиха от режисьора и показаха съжалението си, че са работили с него - актьорите Тимъти Шаламе, Колин Фърт, Ребека Хол, Елън Пейдж и Мира Сорвино, и режисьорката Грета Гъруиг.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР