Обвиненията между партии в коалицията, никак не ни учудва, коментира

...
Обвиненията между партии в коалицията, никак не ни учудва, коментира
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Атаките срещу службите за сигурност в този момент не са удачни

Обвиненията сред партии в обединението, по никакъв начин не ни учудва, разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС
„ Повече от пет часа продължи съвещанието, тъй като обсъждахме доста въпроси на Консултативния съвет по национална сигурност и тогава обсъждахме всички закани против националната сигурност на Република България. Смятам, че офанзивите в този миг против службите за сигурност, не са удачни. Още повече, че ние разчитаме на всички тези мъже и дами, които работят за това България първо по всевъзможен метод да резервира своята национална сигурност, да следи за своите геополитически ползи и несъмнено това да не оказва въздействие върху всекидневието на българските жители. Затова аз регистрирам като несвоевременно посягане точно в този миг въобще разискването на тематиката за службите за национална сигурност и то в подтекста на най-различни нападки от страна на министри, от страна на членове на съдружното ръководство, даже, в случай че не се неистина, от министър-председателя на Република България “. Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„ Смятам, че в този момент единението на българския народ, включително и на всички, които работят, на каквато и да е позиция в полза на България, би трябвало да бъде безмълвие по тези тематики “, безапелационна е Атанасова.

Тя разяснява и това, че от „ Политическа партия “ насочиха съществени рецензии към Министерството на земеделието.

„ Това, че обединението не е постоянна, към този момент се показва повече от месец, тъй като обединението не беше постоянна, когато трябваше да се вземе и решение във връзка с поддръжката на една от декларациите, които българският парламент одобри. Вие знаете преди повече от седмица часове наред лиши тази декларация да се гласоподава и все пак част от партиите, които са в обединението не я поддържаха. Наложи се опозицията да оказва помощ. ГЕРБ-СДС беше политическата група, която внесе план на тази декларация и най-бързо реагира на положението на война, която е на по-малко от 500 км от Република България “, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

„ Това, което следим от през вчерашния ден, явната проява от една страна на явни корупционни практики, които в този момент излизат на повърхността и обвиняванията сред партии в обединението, по никакъв начин не ни учудва “, акцентира Десислава Атанасова.

Тя изрази вяра, че поръчката за нулева приемливост, с която групировката Политическа партия е пристигнала на власт, ще бъде не просто слоган, като част от тяхната предизборна акция, а ще има действителни дейности.

„ Защото, в случай че това е правилно, аз чакам даже и прокуратурата да се самосезира, а тя може да го прави от медийни изявления, и всичко да стане ясно, дали това, което разгласи господин Александър Дунчев, член на ръководещото болшинство против министър от ръководещото болшинство, е по този начин “, сподели още Десислава Атанасова.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР