Обвиненият за извършването на въоръжения банков обир преди дни в

...
Обвиненият за извършването на въоръжения банков обир преди дни в
Коментари Харесай

Банковият обирджия от Дупница действал импулсивно заради натрупани големи кредити

Обвиненият за осъществяването на въоръжения банков грабеж преди дни в Дупница някогашен служител на реда Крум Йорданов работил импулсивно поради насъбрани доста заеми, сложили фамилията му в затруднено състояние. Това призна пред окръжния съд на Кюстендил мъжът, който атакува с оръжие банков клон в Дупница, стреля шест пъти и влезе в битка с касиерка. Той открадна близо 54 хиляди лв., след което избяга. Час по-късно бе хванат от органите на реда.

Йорданов изиска от съда да бъде оставен под домакински арест. Обясни постъпката си с тежкото финансово положение на фамилията му, посочи, че 19 години е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи и до момента не е имал престъпни действия. Той по този начин и не сподели къде е револверът, с който е направил нападението. Твърди, че не си спомнял къде го е скрил.

Съдът обаче не уважимолбата му с аргумента, че упрекнатият е направил извънредно рисково действие и може да се укрие. Днешното правосъдно решение може да бъде обжалвано.
 Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР