Обвиненият в убийството на 36-годишния Илиян Илиев от столичния ж.к.

...
Обвиненият в убийството на 36-годишния Илиян Илиев от столичния ж.к.
Коментари Харесай

Денис Ал Газзи е обвинен за убийството на 36-годишинят Илиян от „Люлин“

Обвиненият в убийството на 36-годишния Илиян Илиев от столичния ж.к. „ Люлин “ е Денис-Мустафа Камел Ал Газзи, оповестява „ Телеграф “, като се базира на свои източници.

Убийството бе осъществено поради заря по време на тържество за раждане на дете, като се появиха и фотоси на жертвата. Денис пък бе разгласен за общодържавно търсене, а през днешния ден самичък се съобщи на полицията.

„ Той излиза от входа, идва и споделя: – Абе, вие знаете ли, че тука има деца? И те му споделят: – Ние честваме раждането на дете”, описа Ангел Илиев, видял убийството. Според него острието се забива в гърлото на Илиян.

„ За мен е прелестно дете. Защото изпитите си взема, в този момент на предварителната сесия си е взел изпитите – два с шестица, два остават”, описа баба му, пред Нова ТВ. По думите ѝ Денис учи стопанска система и даже неотдавна имал изпити.

Във фейсбук профила си той е записал, че учи в УНСС, живее в София, а татко му е от Кувейт и сега се намира в чужбина, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР