Обвиненият в блудство със 7-годишно момиче фотограф от Пловдив остава

...
Обвиненият в блудство със 7-годишно момиче фотограф от Пловдив остава
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста фотографа, обвинен за блудство с дете



Обвиненият в блудничество със 7-годишно момиче фотограф от Пловдив остава в ареста , оповестява Българска национална телевизия.

42-годишният Димитър Дардов е с обвинявания за владеене и снимане на нецензурен материали , част от които с малолетни девойки.

Въпреки, че не е осъждан и има чисто досие, магистратите решиха, че той може да извърши друго закононарушение и не почетоха настояването му за освобождение под гаранция.

Пред съда Дардов съобщи, че порнографските материали са на негови клиенти и че е почтен . Прокуратурата обаче се базира на фотоалбуми, в които се виждало и неговото отражение в огледало по време на фотосите.

" Той не е създател на тези клипове, тези клипове са фамилни клипове на клиенти и откакто прегледа това той ги смъква или заличава, а след това може и да се възстановят, има такава технология да ги възвърне и да си ги качи на хард диска, който предава на клиентите ", сподели Йордан Давчев - юрист.
 Обвиниха фотограф от Пловдив за блудничество с дете, оставено му от майката да го гледа
Обвиниха фотограф от Пловдив за блудничество с дете, оставено му от майката да го гледа

Повдигнато му е и обвиняване за нецензурен материали с малолетни

" Нищо не мога да разясня във връзка на следствието, нямам позволение от наблюдаващия прокурор, без негово позволение не мога да ви дам никакви сведения по следствието ", сподели Светослава Пенчева - прокурор.

Припомняме, че  42-годишният мъж с букви Д.Д. бе привлечен на 17 октомври 2023 година като обвинен.

Според обвиняването на неустановена дата през 2021 година във вила в обитаемо място в община Родопи мъжът е направил блудствени дейности с ненавършилото 14-годишна възраст момиче. Той употребявал и състояние на контрол, защото детето му било оставено от майката да го гледа.

Престъплението е кваливицирано по член 149 ал.2 т.4 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

Мъжът е притеглен като обвинен и за това, че на 10 октомври 2023 година в жилище в Пловдив е държал за персонална приложимост фото и видеофайлове с нецензурен материали с малолетни лица, оповестиха от държавното обвиняване. Второто закононарушение е квалифицирано по член 159 алинея 6 от Наказателния кодекс.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР