Обученията по говорене пред хора, изглежда, са станали много модерни,

...
Обученията по говорене пред хора, изглежда, са станали много модерни,
Коментари Харесай

Мариана Векилска краде бизнес идеи от Деси Стоянова, захваща се със същото като нея

Обученията по говорене пред хора, наподобява, са станали доста съвременни, тъй като към този момент трета тв водеща става преподавател в такива курсове. След Анна Цолова и Деси Стоянова с бизнеса се заема и Мариана Векилска, написа " Уикенд ".

Тя е приела да води 4-часов семинар на тематика " Как да приказваме решително пред аудитория и да владеем диалога и себе си? ".

Който желае в продължение на 4 часа да слуша уроците на Мариана Векилска по вярно държание и водене на диалог, би трябвало да извади 150 лв., да си купи билет за нейния семинар и желанието му ще бъде изпълнено.

Звездата, която преди време изгря в Би Ти Ви, само че сега води " България в 60 минути " по Българска национална телевизия, дава обещание да даде отговори на значими въпроси, свързани със " завладяващата реторика ".

Обучението, което тя предлага, включва техники за привличане и задържане на вниманието, справяне с проблематични обстановки по време на презентация, тембър и интонация, на практика извършения за работа с гласа, техники за централизация, другарство с недоволни сътрудници и сътрудници и други Всичко това би трябвало да бъде преподадено и на практика упражнено в границите на 4 часа, като се чака да има и почивки, въпреки че те не са авансово оповестени в програмата на семинара. Доколко ще даде резултат върху курсистите, все още не е ясно, само че поръчките са амбициозни.

Нещо сходно направи Деси Стоянова, която към този момент е имала две обществени образования в новооткритата си компания, а възнамерява и трето. Само че Мариана Векилска прави образованията си не през своя лична компания, а по покана на организация, която от време на време провежда разнообразни семинари по " обществена връзка и висок начин на живот ". Това значи, че водещата не е определила сама цената от 150 лв., която би трябвало да се заплати за срещата с нея. Тази сума е посочена от хората, които са я наели за водеща на семинара.

Деси Стоянова също предлага билети от 150 лева за своите образования, само че те са специфични – със статус " ВИП " и включват, с изключение на общоприетите занимания, персонална среща с лекторката. За тях търсенето е най-голямо. При предходните два семинара точно тези най-скъпи билети бяха изкупени най-бързо, същото стана и с третия, който ще се организира през ноември. Деси обаче продава и елементарни пропуски за по 95 лв., а за студентите има понижения – цената за тях е 76 лв..

При Мариана всички влизат с едни и същи билети – двойно по-скъпи от студентските на Стоянова. Дано парите да са оправдани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР