Общонационалният протест срещу управлението на Борислав Михайлов ще се проведе

...
Общонационалният протест срещу управлението на Борислав Михайлов ще се проведе
Коментари Харесай

Националният протест срещу управлението на Борислав Михайлов ще се проведе в четвъртък

Общонационалният митинг против ръководството на Борислав Михайлов ще се организира в четвъртък, а не в петък, както беше обявено в началото. Протестът е проведен от последователи на ЦСКА, само че почитателите на " алените " приканват всички клубове и техните симпатизанти да се включат.

Причината за смяната на деня е, че в петък се чакат превалявания.

Ето какво написаха последователите на ЦСКА на страницата си във " Facebook ":
 Сектор
Сектор " Г ": Заповядайте пред базата на алкохолиците в Бояна, когато и да е на денонощието

" Нещата са проведени, а търпението ни от дълго време изчерпано "

" Общонационален митинг против ръководството на Борислав Михайлов на 31.03.22 година в 17:00 ч. пред постройката на БФС в Бояна

Дойде моментът да се надигнем против статуквото - обединени и дружно. Време е да се противопоставим на беззаконието и да кажем " Край! " на своеволието.

Призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички почитатели, без значение от клубната принадлежност, само че милеещи за обичаната игра; всички хора, които желаят да гледат първокласен артикул - присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме дружно за общата идея. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.

Нека се обединим в името на клубовете, които бяха непозволено изключени от системата на БФС, тъй като имат друго мнение и си разрешиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше неразрешено да практикуват обичания си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.

В четвъртък (31.03.) в 17:00 ч. се събираме пред постройката на БФС в Бояна за кротичък митинг против дейностите на БФС. Действия, пред които не можем да продължим да си затваряме очите. Имаме позволение от Столична община да затворим Околовръстното и да продължим с изразяването на недоволството по подчертаваме още веднъж - кротичък път.

Бъдете с нас! Заедно сме по-силни! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР