Общо събрание на Българската федерация по волейбол се проведе в

...
Общо събрание на Българската федерация по волейбол се проведе в
Коментари Харесай

Общо събрание на Българската федерация по волейбол се проведе в Казанлък

Общо заседание на Българската федерация по волейбол се организира в Казанлък
В Казанлък се организира Общо заседание на Българска федерация по волейбол. Официални посетители на събранието бяха президентът на Европейската конфедерация Александър Боричич и първият вицепрезидент на централата Ренато Арена.

Г-н Боричич приветства делегатите и изрази своята извънредно висока оценка за организацията на Световното състезание за мъже през 2018 година в България и Италия. Той акцентира, че до момента не е имало по-добра организация на Световно състезание от взаимното му осъществяване в България и Италия. За първи път две страни са приели съревнование от подобен висок сан, като България и Италия са открили нов стандарт в провеждането на Световното състезание.

Президентът благодари на българското държавно управление в лицето на спортния министър господин Красен Кралев за огромната поддръжка за провеждането на Световното състезание. Той посочи също и водачеството на президента на БФВолейбол инж. Данчо Лазаров за сполучливото осъществяване на Мондиала и неговото високото равнище във всички аспекти на организацията.

В своето приветствено одобрение господин Ренато Арена от своя страна акцентира, че Световното състезание се е радвало на доста огромна посещаемост, както и на огромно медийно внимание и известност, като над 8 000 изявления са се появили в пресата.

Общото заседание одобри отчета на Управителния съвет за международните шампионати за мъже и дами за 2018 година, като одобри и решение за промени в Устава на БФВолейбол, съгласно условията на новия закон за физическото образование и спорта, който ще влезе в действие от 19.01. 2019 година. То дефинира и мандат на Управителния съвет и на Председателя на УС до 04.04 2021 година. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР