Общо четирима полицаи ще бъдат глобени за нарушение на противоепидемичните

...
Общо четирима полицаи ще бъдат глобени за нарушение на противоепидемичните
Коментари Харесай

Наказват четирима полицаи за отпразнуването на новородено

Общо четирима служители на реда ще бъдат санкционирани за нарушаване на противоепидемичните ограничения поради присъединяване им в среднощното празненство в заведение край Сандански във връзка раждането на бебе, оповестиха от Регионалната здравна ревизия в Благоевград.

Заедно с служителите на реда ще бъдат глобени и всички останали посетители на тържеството - включително и формалният хазаин, който е горски чиновник.

" На младия баща първо бих му поискал да му е жива и здрава рожбата. Предвид обстановката, ще му бъде потърсена отговорност за нарушение на противоепидемичните ограничения и етичния кодекс, тъй като, макар мотивът за празненството, не би трябвало да забравяме каква е обстановката. Той е помощник-лесничей ", посочи шефът на ЮЗДП инж. Дамян Дамянов=

Партито с присъединяване на служители на реда става обществено, откакто в разгара на купона един от чиновниците на реда взема решение да излъчва онлайн във " Facebook ". Поздравите за младия баща валят, а на сутринта излиза наяве, че ще има и санкционирани.

" Дали са петима, двама, трима или четирима - това е нарушаване на заповедта на министъра на опазването на здравето и ще създадем всичко допустимо те да бъдат осъдени. Собственикът на обекта ще се глоби като юридическо лице, а на другите участници, персонално, ще бъдат формирани също актове ", изясни доктор Калоян Калоянов, шеф на РЗИ- Благоевград.

Глобата за притежателя ще е сред 500 и 2000 лева, а участниците в купона ще бъдат санкционирани сред 300 и 1000 лева

Здравните инспектори и служителите на реда, изпратени на инспекция, завариха заключен обект. Текат разпити, с цел да се разпознават всички участници в купона.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР