Общо четири варненски хорови състава ще изнесат своите предколедни концерти

...
Общо четири варненски хорови състава ще изнесат своите предколедни концерти
Коментари Харесай

Варненски хорове с три концерта преди Коледа

Общо четири варненски хорови състава ще изнесат своите предколедни концерти в Градска художествена изложба " Борис Георгиев ", научи Moreto.net.

На 13 декември, от 18:30 ч., е концертът " Коледна песенна магия ", в който ще се изявят Хорът на варненските девойки и дами с живописен началник и диригент Зара Никитасова и Дамски камерен хор " Св. Йоан Златоуст " при древен храм " Св. Успение Богородично " с диригент Сълзица Николова. В програмата са включени български и международни коледни и новогодишни песни, източноправославни песнопения, фолклорни хорови аранжименти.

На 14 декември, от 11:30 ч. е коледният концерт на хор " Арс музика " на учителите в НУИ " Добри Христов " с диригент Веселина Маринова и солисти Галина Великова - сопран, и Светослав Методиев - тенор. Към хора ще се причисли и камерният оркестър към учебното заведение - " Анима ", с диригент Георги Зайранов и солисти: Богомил Динитров, 6 клас, пиано, и Ивайло Данаилов, обой. Вход свободен.

На 15 декември, от 17:30 ч., е концертът на Хора на варненските момчета и младежи с диригент Дарина Кроснева, на пианото: Светлана Панайотова. Те също ще показват коледен и новогодишен репертоар. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР