Общо 9670 парфюма и текстилни изделия задържаха служителите на териториалната

...
Общо 9670 парфюма и текстилни изделия задържаха служителите на териториалната
Коментари Харесай

Митничари спипаха голямо количество фалшиви парфюми и текстилни изделия

Общо 9670 парфюма и текстилни произведения задържаха чиновниците на териториалната дирекция на митницата в Русе в границите на денонощие.

Стоките, които са конфискувани заради подозрения, че са нарушени права върху интелектуалната благосъстоятелност, са открити при инспекции на два обособени товарни автомобила, излизащи от страната през граничните пунктове " Дунав мост " при Русе и " Ферибот Оряхово ". Това оповестиха от митницата. 

При първия случай - в региона на " Дунав мост ", са иззети 4324 текстилни произведения - мъжки боксерки, чорапи, спортни долнища и раници, носещи обозначения на известни марки. Артикулите са открити при инспекция на товарен автомобил, пътуващ от Турция за Западна Европа. 

При втория случай товарен автомобил, излизащ от страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Ферибот Оряхово ", е спрян за инспекция. Българският водач превозвал групажна стока за Западна Европа. При огледа вместо описаната в документите стока – четири палета с козметика от България за Полша, са открити 5346 парфюма и тоалетни води с лога на известни търговски марки.   



Работата по случаите продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР