Общо 8 партии и организации взеха участие в протеста срещу

...
Общо 8 партии и организации взеха участие в протеста срещу
Коментари Харесай

Мрежата: Мижав итерес на протеста на ПП и ДБ, дотук с електоралното величие

Общо 8 партии и организации взеха присъединяване в митинга против хартиената бюлетина. Пред Народното събрание речи държаха от Политическа партия, Демократична България и Правосъдие за всеки, като към тях на сладки приказки се причисли и Борис Бонев от „ Спаси София “. Партийни флагове и плакати срещу Русия, също не липсваха.

Ето и част от мненията във връзка митинга:

Виктория Георгиева

Мижав интерес. В момента тече митинг против връщането на хартиените бюлетини. Преобладават депутатите от Демократична България и Политическа партия, както и няколко постоянно присъстващи на всяка сходна демонстрация, които умрат след това да се видят по тв-то.

Христо Иванов, Кирил Петков, Атанас Атанасов, Ивайло Мирчев, Настимир Ананиев - общо взето са това.  

п.п. единствено не видях баща Петко и ми е обезпокоеното



Владимир Огнянов

Шизофренията на Демократична България и Политическа партия е тотална. Какво общо има Русия с гласуването с хартиени бюлетини?

Преписваш ГЕРБ и Движение за права и свободи към Българска социалистическа партия като про Русия, очевидно отказвайки да приемеш действителността, че без ГЕРБ и Движение за права и свободи в никакъв случай нямаше да мине решението на Народно събрание за военна помощ за Украйна.

В същото време ти си от една страна с Възраждане, тъй като те не са ЗА хартиената бюлетина, само че са извънредно про Русия.

Б@хти инфантилите са всички тези на площада. И да, Карадайъ е прав, тези които не поддържат тях са в пъти повече от тях. Това има явен маркер - резултатите от изборите.

Владимир Зарков

6-те партии в Политическа партия и ДеБъ събрали на митинг 60-ина депутати, 100-ина техни щатни сътрудници, 300-ина партийци и 50-ина публицисти!

Дотук с електоралното великолепие на Киро, Сульо, Пульо, бай Танас и Спас от Кочереново...

На идващите избори тези общо няма да имат и 10 %!

Стефан Ташев

Организатори са Да, България, Демократична България, Ние идваме на Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, Спаси София на Борис Бонев, БОЕЦ, Зелено Движение, Демократи за мощни България и Продължаваме Промяната..Това ли е целият партиен уред на изброените партии? Много, бе.

Кристиян Шкварек

Мине се, не мине и безусловно едни и същи хора изпълзяват на жълтите павета по команда от " Икономедиа ". Само и само за идеите на Демократична България. Просто престанете да им обръщате внимание.

Ивелин Николов

Политическа партия и Демократична България май не трябваше по този начин остро да скачат на Българска социалистическа партия, тъй като в този момент няма кой да позапълни рехавите им редици на площада.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР