Общо 18 души започват работа в ОП Чистота, озеленяване и

...
Общо 18 души започват работа в ОП Чистота, озеленяване и
Коментари Харесай

Общо 18 души започват работа в ОП „Чистота, озеленяване и благоустройство“ във Видин

Общо 18 души стартират работа в Оперативна програма „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ във. Лично кметът доктор Цветан Ценков, дружно с шефа на общинското дружество Емилиян Евтимов, връчиха през днешния ден трудовите контракти на новоназначените.
Д-р Ценков изрече своето удовлетворение, че след година и половина старания на общинската администрация, Общината към този момент разполага със лично дружество и в него в този момент се назначават много хора, които ще се грижат за зелените площи в града.
 На 29 март стартира пролетното разчистване на град Видин На 29 март стартира пролетното разчистване на град Видин
На 29 март стартира пролетното разчистване на град Видин. То ще се организира по график, одобрен от шефа на Общинско дружество &bdqu...
„ Независимо от упреците на злонамерени наши съграждани, парковете са изкастрени, изчистени, зелените площи от тази година ще стартират да се напояват редовно, с цел да не наподобяват в окаяния тип, в който ги заварихме преди една година “, съобщи кметът. Той изрази също вяра, че новоназначените ще намерят своето занятие и ще се грижат добре за образа на Видин, с цел да се трансформира в зелен, хубав и прелъстителен град. Д-р Цветан Ценков им пожела триумф и да се гордеят със своята активност.
Емилиян Евтимов заяви, че 18-те души ще работят в направление „ Озеленяване “ на предприятието. Да се грижат за парковете и градините ще бъдат разпределени 10 индивида озеленители, 4-ма ще са косачи и 4-ма ще кастрят дървета и шубраци. Припомняме, че от началото на тази година до момента повече от 170 души са назначени на работа в Община Видин по разнообразни стратегии и планове, а обезпечаването на трудова претовареност продължава да е измежду целите на общинското управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР