Общинското събрание на Политическа партия (ПП) ГЕРБ - Казанлък, с

...
Общинското събрание на Политическа партия (ПП) ГЕРБ - Казанлък, с
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък Галина Стоянова е номинирана за трети мандат

Общинското заседание на Политическа партия (ПП) ГЕРБ - Казанлък, с цялостно единогласие е подкрепило номинация на кмета Галина Стоянова за трети мандат. 
„ Благодаря за поддръжката на структурата,за екипната работа с общинските съветници, на жителите за дейните позиции и препоръки,с които постоянно сме се съобразявали. Ще работим за доверието на казанлъчани и обитаемоте места, с нови, потвърдени и опитни хора - претенденти за кметове и общински съветници, с цел да реализираме по-голям резултат за листата общински съветници, в която една трета от претендентите са от гражданската квота, а за обитаемоте места - за най-достойните кметове “, е декларирала Стоянова.
По време на общинското заседание са издигнати и 37 кандидатури за общински съветници и 15 за кметове на кметства в община Казанлък за локалните избори през октомври. Сред номинираните от така наречен гражданска квота са доктор Белчо Белчев, заместник-управител на казанлъшката многопрофилна болница, оръжейникът и ръководител на БСДП в града Ганчо Ганев. Треньорът по футбол на Детско-юношеската школа на " Розова котловина " Антим Паральов и Симона Петкова, Царица Роза 2011, също са част от гражданската квота..
Решението за тези номинации е взето за да се реализира по-широка връзка с другите групи от популацията в общината, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ - Казанлък. Шестима от досегашните 16 съветници на партията са се отдръпнали по лично предпочитание и претендентите от гражданската квота застава на техните места. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР