Правителството ще бъде правителство, което ще стъпи върху една платформа

...
Правителството ще бъде правителство, което ще стъпи върху една платформа
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов и Радев играят заедно още от посещението на Решетников в България

„ Правителството ще бъде държавно управление, което ще стъпи върху една платформа на тотална замяна на смяната и на всичко това, което до този миг се случва “.

Това сподели някогашният дипломат на България в Москва Илиян Василевв предаването „ Стълбището “ по Дарик.

„ Още сега, в който ротацията не стана и Делян Пеевски, който явно е дейната фигура, той е концептуалистът, който прави с неговите мозъчни тръстовесвоите разработки и концепцията там е да се подмени всичко това, което в очите на хората се превъзприема като смяна “, разяснява Василев.

Дипломатът съобщи, че има достойнството да познавановия ръководител на Народно събрание Рая Назарян, защото тя е била юрист на Делян Добрев в дело, което фрагментът на ГЕРБводел против Василев.

„ Цялата законодателна стратегия, която беше на ПП-ДБ и която щеше и трябваше да бъде част от ротационния кабинет, тя споделя, ние продължаваме. Тоест, вие ще имате правосъден закон, закон за КПКОНПИ, тъй като цялата тая амалгама от неща, само че в техната версия (бел. ред. - на ГЕРБ). Което значи тотална замяна. Формата ще бъде същата текстовете, думичките ще бъдат радикални, само че в действителност, като сложите Сарафов прокурор, Магдалинчев началник на правосъдна система, т.е. лицата, които въплъщават отсъствието на смяна и статуквото, това е остарялата скица на отровните двойници, още от държавно управление на ОДС, където се основават отровни партии, отровни двойници и фразеологията е една и съща “, разяснява Василев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР