Общинският съветник от БСП Николай Николов официално ще внесе в

...
Общинският съветник от БСП Николай Николов официално ще внесе в
Коментари Харесай

Николай Николов внася в СО подписката срещу травеститите и хамалите в понеделник

Общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов публично ще внесе в Столична община подписката против травеститите и хамалите в понеделник в 11,30 часа. За 8 дни в края на август той събра над 1000 подписа против травеститите и хамалите на бул. ”Христо Ботев ” и площад ”Македония ” в София.
Заедно с подписката, Николай Николов ще входира и запитване към кмета Йорданка Фандъкова с въпроси по тематиката.

Преди да внесе подписката общинският консултант ще се включи в митинга с претенции за градеж на ясли, детски градини и учебни заведения, който ще се организира в 10,30 часа пред входа на Столична община.

Протестът с гледище за решение на казуса с дефицита тук-там в детски градини и учебни заведения, както и за кадрови промени в Дирекция " Образование " в Следствен отдел към окръжна прокуратура ще бъде подсилен и от Младежката организация на Българска социалистическа партия - София. Както е известно, в Международния ден на младежта, 12-и август, социалистите от Младежкото обединяване към Българска социалистическа партия - София проведоха акция пред Столична община под мотото " Място за всяко дете ". Тя беше ориентирана точно към казуса с дефицита тук-там в детските градини в столицата и невъзможността на кмета Йорданка Фандъкова и нейния екип да се оправят с него.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР