Общинският съветник Христо Копаранов от Спаси/Заледи София“ изключително лично приема

...
Общинският съветник Христо Копаранов от Спаси/Заледи София“ изключително лично приема
Коментари Харесай

Съветникът от „Заледи София“ Копаранов пита възмутена от непочистените улици жена: А да ви изперат бельото очаквате ли

 Общинар от Секретен сътрудник вулгарно атакува жена в обществените мрежи: Освен да чисти тротоари, не желала ли и да ѝ пере бельото - Tribune.bg

Общинският консултант Христо Копаранов от „ Спаси/Заледи София “ извънредно персонално приема недоволството на жители от непочистени улици в София. Потребителката на фейсбук Теменуга Кръстева качи видео по какъв начин майка с детска количка се бори да се качи от улицата на тротоара, само че не съумява поради преспите.

Копаранов се включва нападателно под изявленията ѝ и стартира да наскърбява авторката на поста, че не знае кой какви отговорности има и истеризира.

„ И тъй като желаете да се изгледа клипчето докрая, допускам знаете, че ангажимент на хората от постройките е да почистват прилежащите им тротоари. Тук пропускът на общината е в това, че към момента не са санкционирани “, разсъждава общинарят.

„ Христо Копаранов. Трябва ви офталмолог. Жената с количката се пробва да се качи НА тротоара, от улицата. Не ангажимент, ЗАДЪЛЖЕНИЕ на общината е да почисти улицата, тъй че майка с количка да може да се качи НА ТРОТОАРА. Наглостта ви минава границата на инфантилността и става дразнеща. Също по този начин да попитам, КОЙ ЩЕ ГЛОБИ ОБЩИНАТА, че 3ти ден улиците не са почистени? Пропуск на жителите е, че още ви поносим да сте общински съветници. За страдание, вие сте безнаказани, а ние се чупим по ледовете “, не му остава длъжна Кръстева.

Христо Копаранов ѝ дава отговор: „ Хайде информирайте се кое чия отговорност е, преди да истеризирате. Но явно за вас кой защо дава отговор е без значение и по тази причина очаквате несъмнено и да ви измием пода в жилището. Аз медицински рекомендации няма да давам, то се вижда кой от какъв експерт има потребност “, остроумничи представителят на софиянци в общината.

Потребителката Теодора Стоименова пита Копаранов дали съгласно него не е по-добре да отдели малко време, с цел да си свърши работата вместо да се занимава „ с клетите жители, които сме принудени да поносим глупостта ви “.

Пиарът Бояна Бозаджиева също разяснява на страницата си във Facebook: „ Винаги ми е било забавно по какъв начин политиците споделят преди и след избори. Да, знам, би трябвало да си намеря обикновено занимание до тогава обаче си заслужава да демонстрираме страхотните образци. Ето през днешния ден виждам видео на моя другарка тук с жена с бебешка количка, която не съумява да се качи на тротоара, поради лед и преспи. Заформя се спор за почистването и хоп господин с името Христо Копаранов стартира да хейти авторката с мнения от сорта на: общинските съветници персонално ли да чистят; несъмнено желаете и подът у вас да ви почистим; информирайте се преди да истеризирате и така нататък

Отварям профила на този господин и се оказва, че е общински консултант в СОС, дори съответно си е отбелязал PUBLIC FIGURE. Леко шавам хронологията обратно и уау по какъв начин се трансформира тонът на същия господин в предизборна акция: скъпи съграждани, апелирам ви, приканвам ви, помогнете ми и така нататък Обикновено в рубриките преди и след, преди-то е по-зле от след. Е, при господин Копаранов е обратното….ЦЕлата ви работа е такава “, написа тя./Трибюн

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР