Общинският съвет във Велинград положи тържествена клетва в мандат 2023-2027

...
Общинският съвет във Велинград положи тържествена клетва в мандат 2023-2027
Коментари Харесай

Бивш депутат от ГЕРБ стана председател на Общинския съвет във Велинград

Общинският съвет във Велинград постави тържествена клетва в мандат 2023-2027 година Това стана на първото съвещание в новия мандат, на което 29 съветници, кметът на общината и 18 кметове на кметства встъпиха в служба.

Приветствия към присъстващите в залата насочиха кметът на общината доктор Костадин Коев, председателката на ОИК Велинград Гергана Владимирова, националният представител Васил Тодев.

Кметските ключ е огърлица връчи на доктор Костадин Коев заместител кметът Светла Томова.

За ръководител на общински съвет Велинград беше определен Димитър Гечев, някогашен народен представител от ГЕРБ в пет следващи национални събрания. След извършеното скрито гласоподаване той получи поддръжката на 26 съветници.

" Велинград е особено място за нашия район и за България. Той е блажен да бъде безконечен, с благосъстоянието на минералните извори, с гостоприемството на християни и мюсюлмани, които от епохи живеят в мир и съгласие, с величието на Родопа планина, сподели регионалната шефка Валентина Кайтазова, която откри тържествената сесия. Пазете това благосъстояние, бъдете най-хубавите посланици на Велинград на всички места по света. Вие сте хората, определени да ръководят и вземат решение в идващите четири години. Правете го с разсъдък и сърце, в името на Велинград ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР