Общинският съвет в Чепеларе отпусна 1100 лв. помощ за здравни

...
Общинският съвет в Чепеларе отпусна 1100 лв. помощ за здравни
Коментари Харесай

Общината плати осигуровките на майка с болно дете

Общинският съвет в Чепеларе отпусна 1100 лева помощ за здравни осигуровки на майка с болно дете, за което се грижи и не може да работи, а след това се разболява и тя и се нуждае незабавно от лекуване.

С цялостно болшинство от 12 гласа „ за “ локалния парламент в Чепеларе поддържа докладната на кмета Славка Чакърова, импортирана в Общински съвет. В продължение на повече от две години майката Ани Чолакова е на непрестанно лекуване на детето си Станимира, което страда от рядка мозъчносъдова особеност, и след интервенция във Франция се постанова здравно неизменност и приготовление за нова интервенция в болница „ Св. Иван Рилски “ в Пловдив.

В писмо до ръководителя на Здравната комисия в Народното събрание доктор Даниела Дариткова майката моли за еднократна финансова помощ, защото се разболява, а поради грижите към болното дете не може да работи. Писмото е изпратено по подготвеност за решение на казуса до кмета на Чепеларе Славка Чакърова, която направи предложение до Общински съвет да поддържат майката с болното дете. Ани Чолакова има още едно дете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР