Общинските съветници от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян, Димитър Вучев, Драгомир Младенов

...
Общинските съветници от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян, Димитър Вучев, Драгомир Младенов
Коментари Харесай

Общински съветници подкрепиха протеста срещу кмет на Бонев пред Столична община

Общинските съветници от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян, Димитър Вучев, Драгомир Младенов и Румен Александров разговаряха с протестиращите от регион “Илинден ” пред Столична община, с цел да изслушат техните претенции. Хората обясниха, че поредицата от митинги против кмета Емил Бранчевски ще продължат до оставката му. По думите на хората, към този момент близо 4 месеца кметът на Борис Бонев лъже за здравословното си положение, наскърбява жителите на региона и даже не върви на работното си място.

Въпреки че директният шеф на районния кмет Васил Терзиев е наясно с безобразното държание на Бранчевски, той отхвърля да вземе

отношение. Затова хората са пред Столична община с искане да бъдат изслушани в Столичния общински съвет, дружно с районния кмет, повдигнат от “Спаси София ”.

“Кварталите в община Илинден са потънали в отпадъци, рискови шахти, непочистени клони и административен безпорядък. Вместо пояснение, получаваме обиди от кмета и неговите доближени, наричащи ни “мишки ” и “копеленца ”. Пиарът на кмета на Люлин от същата партия на име Силви Пасков, който обслужва и Илинден, провежда контрапротест против нас. Наглостта им е безкрайна ”, възмущават се протестиращите. Хората ще бъдат пред Община Илинден и през днешния ден в 16:30 часа, с цел да заявят гражданската си позиция с искане за незабавни оставки.

Автор: crimesbg.com

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР