Общински съветници от ГЕРБ са входирали извънредна докладна записка, в

...
Общински съветници от ГЕРБ са входирали извънредна докладна записка, в
Коментари Харесай

Общински съветници от ГЕРБ предлагат икономически мерки за гражданите и бизнеса в Бургас

Общински съветници от ГЕРБ са входирали изключителна докладна бележка, в която упорстват в усложнената епидемиологична конюнктура да се намерения за икономическите последствия.
Те оферират съответни стопански ограничения за жителите и бизнеса в града в изискванията на изключително състояние.
Някои от ограниченията са да се освободят родителите от заплащане на такса за детски ясли и градини. Търговците да не заплащат такса за прилагане на пазари, борси, тротоари, площади, улични платна и терени.
Предложенията на съветниците включва и освобождение от възнаграждение на наем на търговци и сдружения с нестопанска цел.
Съветниците оферират таксиметровите водачи да преустановят краткотрайно работа, като за времето, когато не са работили, да им бъде възобновен импортираният налог таксиметров транспорт и да бъдат освободени еднократно от административна такса за издаване на позволение за таксиметров транспорт.
В докладната се споделя още, че е удачно да се отсрочи заплащането на дължимите месечни наеми за общински жилища до края на тази година.
Според общинските съветници от ГЕРБ Бургас, предложенията ще облекчат жителите и бизнеса в града за интервала на изключителното състояние, което беше оповестено в страната на 13 март 2020 година.
На идното съвещание на Общински съвет Бургас, предложенията ще бъдат дискутирани и гласувани.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР