Общински съветник от Брезник е разследван за това, че е

...
Общински съветник от Брезник е разследван за това, че е
Коментари Харесай

Арестуваха общинар - инсценирал, че е жертва на грабеж за 126 000 лв.

Общински консултант от Брезник е разследван за това, че е инсценирал обир на крупна сума пари. По време на деянието с него e имало още един мъж. Случаят е от 9 януари, само че през днешния ден го съобщва БНР, цитирайки полицията.

Сигналът за грабежа бил подаден от мнимите пострадали на незабавния телефон. Съобщено било, че пътувайки от Перник за Радомир, на разклона за град Батановци, автомобилът им бил спрян от кола със синя лампа, от който по техни думи слезли двама служители на реда.

Общинарят, който е разследван за инсценировката, твърдял, че откакто ревизирали документите им, бил блъснат, а от задната седалка били взети 126 000 лева

Незабавно са подхванати оперативно-издирвателни дейности. Вече е открито изрично, че става дума за инсценировка, показват от полицията.

Мъжът, за който се твърди, че е измислил грабежа, взел пари назаем от друго лице, само че не можел да ги върне. Той е на 43 години и с изключение на общински консултант е и аграрни производител. Извършителите са арестувани за 24 часа.

Ако се съди по скоростта на следствие - надали с " хитрината " си доста са затруднили органите на реда.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР