Общинската структура на ГЕРБ в Перник е предложила партията да

...
Общинската структура на ГЕРБ в Перник е предложила партията да
Коментари Харесай

Структурата на ГЕРБ в Перник предлага подкрепа за напусналия БСП кмет Станислав Владимиров

Общинската конструкция на ГЕРБ в Перник е предложила партията да не издига своя кандидатура за кмет на локалните избори наесен, а да поддържа тази на сегашния градоначалник Станислав Владимиров, оповестява БНР.

Половината от присъстващите на събранието са били за поддръжка на кандидатурата на Владимиров, мотивирайки това с сполучливия му мандат и необятната поддръжка, която има той от перничани. Останалата част са декларирали, че ГЕРБ би трябвало да има собствен претендент и са дали своят вот " срещу " и " въздържал се ". Направени са били две номинации - на депутата Христина Георгиева и на регионалния координатор на партията Емил Костадинов, само че двамата са си създали самоотвод. Предложението на общинската организация на ГЕРБ ще бъде изпратено в централата на партията, а окончателното решение ще вземе изпълнителната комисия на партията.

В началото на тази година, като към момента не е оповестил от коя групировка ще се кандидатира. Причината за напускането бе конгресът на левицата на 11 февруари, когато след апели и акция на вътрешнопартийната съпротива за отстраняването на Корнелия Нинова от председателското място, четиринайсет съперници на водача бяха отстранени от партията.

Станислав Владимиров е съидейник на други двама разпознаваеми опозиционери на Корнелия Нинова: евродепутата Петър Витанов и някогашния министър на правораздаването Крум Зарков.

През юни " Сега " заяви, че президентът Румен Радев се готви неофициално да поддържа претенденти за кметове, което бе доказано след това като теза от, както и, само че. Сред упоменатите от изданието претенденти е и Владимиров.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР