Общинската организация на Има такъв народ“ в Русе се отрече

...
Общинската организация на Има такъв народ“ в Русе се отрече
Коментари Харесай

ИТН-Русе се отрече от областни си координатор

Общинската организация на „ ИТН “ в Русе се отхвърли от към този момент някогашния си регионален координатор и народен представител Светлин Стоянов. В публикувана декларация те декларират, че посланието, с което той е бил изпратен в Народното събрание, е било заметено и опорочено.

Ето и позицията на Общинската организация на ИТН-Русе:

Членовете на Политическа партия „ ИТН “ – град Русе сме жители с ангажирано и почтено отношение към проблемите на град Русе и на Република България. Моралният избор да избереш ново, сменено начало е персонален избор. Нашият град не е място за краткотрайно престояване, а място, като завещаваме на децата си като дом и опция за развиване.

Затова ние оставаме на пътя, който сме избрали като опция за полагане основите на нежното ни гражданско общество.

Посланието, с което изпратихме в Народното събрание лидера на листата от Политическа партия „ ИТН “ – град Русе, беше споделената ни вяра и тя се назовава „ Приказка за стълбата “ на Христо Смирненски. Днес това обръщение е заметено и опорочено, скрито зад думи с неразбираемо наличие и ориентирано към всички, които споделят: „ Това не се отнася до мене! “ Тази алегория дефинира местата, които заслужаваме – с делата, а не с думите си. Оставаме със силата на истината и с религия съхраняваме имената си на чисти и почтени жители на България.

Общинска организация на Политическа партия „ ИТН “- град Русе
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР